Coco NL (in 2D)
Categorie: 
FILM
Release datum
29-11-2017
Speelduur: 
2 uren 5 minuten
Kijkwijzer:
Regisseur: 
Lee Unkrich
Acteurs: 
Wiebe Pier Cnossen, Thijs Overpelt, Ilse Warringa, Ara Alici, Marloes van der Heuvel, Klaas van Kruistem, Saskia Weerstand

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken. Geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3), mede geregisseerd door Adrian Molina (story artist Monsters University) en geproduceerd door Darla K. Anderson (Toy Story 3).

De feestdagen beginnen vroeg dit jaar, want Disney en Quatro Cinema geven bij de nieuwe film Disney·Pixar COCO iets speciaals cadeau: de exclusieve Feestdagen Special Olaf’s Frozen Avontuur!  

 In dit nieuwe Frozen avontuur gaat Olaf samen met Sven op zoek naar de beste kerstradities voor Anna en Elsa. De 21 minuten durende special Olaf’s Frozen Avontuur zal t/m de kerstvakantie te zien zijn voor Disney·Pixar COCO.

Speeltijden & Tickets