Ladies Night: Home Again
Categorie: 
Ladies Night
Release datum
11-10-2017
Speelduur: 
1 uren 33 minuten
Kijkwijzer:
Regisseur: 
Hallie Meyers-Shyer
Acteurs: 
Michael Sheen, Pico Alexander, Reese Witherspoon, Lake Bell, Candice Bergen
Leeftijd beperking:
6

Ladies Night

Genieten met hapjes, drankjes, gezelligheid in onze compleet gerenoveerde zalen en natuurlijk een leuke film om lekker bij weg te zwijmelen.

Parkeerservice:
Onze parkeerservice is verplaatst van Corio Center naar de Putgraaf Parking of de Raadhuis Parking. Beide parkeergarages liggen op nog geen 3 minuten lopen van onze bioscoop.

Programma:
19.15 uur : ontvangst met een welkomstdrankje.
20.00 uur : aanvang film
22.00 uur : nazit met een drankje naar keuze en diverse hapjes.

Tickets en Prijzen:
Tickets zijn te koop aan de kassa, of rechtstreeks online via onze website. Kaarten kunnen niet gereserveerd worden.
I.v.m. het vervaardigen van de hapjes is de laatste dag van verkoop van de kaarten op de zondag vooraf aan de Ladies Night.
Koopt u kaarten online, hoeft u deze niet vooraf af te halen en kunt u ze op de avond zelf afhalen, u heeft ze tenslotte reeds betaald.

Prijs Regulier: € 17,50*
Early Bird Prijs: € 15,00*
(Quatro Card houders ontvangen ook de korting van € 1,50)

Early Bird prijs is geldig tot 2 weken voor de Ladies Night

Home Again is de nieuwe romantische komedie van producent Nancy Meyers (The Holiday).  Alice (Reese Witherspoon) is net gescheiden van haar man en keert terug naar haar geboorteplaats Los Angeles. Tijdens het uitgaan ontmoet ze de knappe Harry (Pico Alexander) en zijn twee vrienden die het als jonge filmmakers proberen te maken in L.A. Als dochter van een succesvolle filmregisseur is Alice daar wel gevoelig voor en ze biedt hen aan om tijdelijk in haar gastenverblijf te komen wonen. Door de aanwezigheid van het energieke drietal bloeit Alice weer helemaal op, maar aan haar nieuw uitgebreide familie en crush komt abrupt een einde wanneer haar ex plotseling weer op de stoep staat.

 

Speeltijden & Tickets