Opera- & Balletprogramma

In het seizoen 2019-2020 nemen wij je graag weer mee naar de opera en ballet voorstellingen van The Royal Opera House (ROH)
De opera’s en balletten worden vertoond in kristalhelder HD en het geluid komt net als in Londen van alle kanten. Je zit in ons theater op de eerste rij (spreekwoordelijk) en je hebt het beste zicht. Door de vele close-ups heb je een prachtig zicht op de artiesten, hun kostuums en de fraaie decors.
De opera’s van ROH zijn Nederlands ondertiteld.
De opera- en balletvoorstellingen bieden wij u dit seizoen zowel LIVE als in opgenomen versie (ENCORE) aan, op verschillende data. U hoeft er dus geen te missen!  Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof je er zelf bij bent.
De opera- en balletvoorstellingen zijn vanaf dit seizoen compleet verzorgd. Dat wil zeggen alle hapjes en drankjes bij ontvangst en tijdens de pauze bij de toegangsprijs inbegrepen zijn. Hiervoor ontvangen wij je graag in onze compleet nieuwe Quatro bar. Quatro Cinema opera- en ballet toegangskaarten:
Ticketprijs Live voorstellingen: € 24,50 Inclusief ontvangst met een glaasje prosecco, en een drankje en een hapje tijdens de pauze.
Ticketprijs Encore voorstellingen: € 18,50 inclusief ontvangst met een kopje koffie of thee.
U kunt vanaf nu ook een abonnement nemen, kies 5 Live voorstellingen uit en betaal slechts 21 euro per voorstelling. U dient de kaarten wel meteen aan te schaffen.
Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland.