Aftermath, The (High Wine)
Categorie: 
FilmArt, High Wine
Release datum
28-03-2019
Speelduur: 
1 uren 49 minuten
Kijkwijzer:
Regisseur: 
James Kent
Acteurs: 
Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Flora Thiemann, Fionn O'Shea, Kate Phillips, Martin Compston

High Wine & Movie

Bij een High Wine & Movie ontvang je voorafgaand aan de film een heerlijk glas wijn of een verfrissend glas bier waar je rustig van kunt genieten en staat er per persoon een plateautje met een drietal heerlijk gevarieerde hapjes klaar.
Je kunt kiezen tussen 2 verschillende rode wijn, droge witte wijn, zoete witte wijn en rosé of meerdere soorten (speciaal) bier.

Aansluitend bekijk je een speciaal voor deze avond uitgekozen film. In de pauze staat er een tweede glas wijn/ bier klaar.
U kunt uiteraard ook kiezen voor een non-alcoholische drankje.

High Wine & Movie is een kleinschalig evenement en daarom zijn er maar 50 tickets beschikbaar.

Tickets bedragen € 15,- per stuk (inclusief twee glazen wijn/bier of non alcoholisch drankje en hapjes).

Let op:
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

De eerstvolgende High Wine & Movie is op donderdag 28 maart:

High Wine & Movie: The Aftermath
Aanvang: 19.15 uur
De film start om 20.00 uur
Einde avond: ongeveer 22.15 uur

*Let op! Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.
* Allergieën? Geen probleem! Geef dit, tot uiterlijk een dag van te voren, telefonisch door via 045-5713030 of mail naar info@quatrocinema.nl

De film:
The Aftermath speelt zich af in naoorlogs Duitsland in 1946. Tijdens de strenge winter arriveert Rachael Morgan (Keira Knightley) in de ruïnes van Hamburg om weer herenigd te worden met haar man Lewis (Jason Clarke), een Britse kolonel met de taak om de verwoeste stad te herbouwen. Maar onderweg naar hun nieuwe huis, ontdekt Rachael tot haar schrik dat Lewis een onverwacht besluit heeft genomen: Ze zullen hun nieuwe huis delen met de vorige eigenaars, een Duitse weduwnaar (Alexander Skarsgård) en zijn getraumatiseerde dochter. In deze geladen sfeer maken vijandigheid en verdriet de weg vrij voor passie en verraad.
De film is gebaseerd op de internationale bestseller van Rhidian Brook, in Nederland uitgebracht als ‘Het Huis in Kreiss Pinneberg’ door Agathon/Meulenhoff Boekerij.

Speeltijden & Tickets

Let op: Voor deze film dien je 16+ te zijn. Bij twijfel wordt er om legitimatie gevraagd. Geen 16 = geen toegang en geen geld terug.