Avengers Double Bill ( Infinity War en EndGame)
Categorie: 
Marathon
Release datum
23-04-2019
Speelduur: 
2 uren 29 minuten
Kijkwijzer:
Regisseur: 
Anthony en Joe Russo
Acteurs: 
Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Letitia Wright, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, David Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin, Chris Pratt

Kun jij niet wachten en wil je als een van de eerste zien wat er allemaal gebeurt in Avengers EndGame? Dan is dit hét evenement voor jou.

Wij beginnen op dinsdag 23 april met Avengers Infinity War om 21:00 uur, vervolgens start om 00:01 uur Avengers EndGame. Je ziet hem dan als een van de aller eerste!

Beide films worden vertoond in 2D.

De kaartjes zijn te koop via onze website of aan de kassa.

Je betaald €16,50 p.p. voor de hele marathon.(Quatro Card houders betalen slechts € 15,00 p.p.)

 

 

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Speeltijden & Tickets