Deadpool & Wolverine (Burgernight)
Release datum
24-07-2024
Speelduur: 
2 uren 7 minuten
Kijkwijzer:
Regisseur: 
Shawn Levy
Acteurs: 
Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Leslie Uggams, Morena Baccarin, Rob Delaney, Karan Soni, Matthew Macfadyen

Let op: Voor deze film dien je 16+ te zijn. Bij twijfel wordt er om legitimatie gevraagd. Géén 16 = geen toegang en geen geld terug.

Marvel Studios presenteert hun grootste fout tot nu toe: Deadpool & Wolverine. Een energieloze Wade Wilson leeft een saai burgerleven. Zijn dagen als Deadpool, de huurmoordenaar met een flexibel moreel kompas, liggen achter hem. Maar wanneer zijn wereld bedreigd wordt, moet Wade met tegenzin opnieuw zijn pak aantrekken, samen met iemand die nog nog meer tegenzin… tegenzinniger? Het tegenzinnigste persoon? Hij moet een terughoudende Wolverine overtuigen om—Fuck. Synopsissen zijn fucking stom!

Voor deze voorstelling maken wij voor de liefhebbers weer de Burger Night van. Een sappige homemade hamburger met een paar frietjes en een salade onder het genot van ons eigen speciaalbiertje.
prijs voor de Burgernight inclusief film bedraagt €24,50 en voor Quatrocard houders slechts € 21,50
reserveren kan telefonisch 045-5713030 of rechtstreeks aan de kassa .

Geen zin om van onze burger te genieten, je kunt natuurlijk ook gewoon de film komen zien zonder gebruik te maken van de Burger Night

Speeltijden & Tickets

Let op: Voor deze film dien je 16+ te zijn. Bij twijfel wordt er om legitimatie gevraagd. Geen 16 = geen toegang en geen geld terug.