Dolly Parton ROCKSTAR
Categorie: 
Music
Release datum
15-11-2023
Speelduur: 
0 uren 57 minuten
Kijkwijzer:

Vier de release van Dolly Parton’s sar-studdedrock album “Rockstar” in Quatro Cinema met een wereldwijd luisterevent.

Op 15 november zal Dolly Parton zelf haar album introduceren op het grote doek. Gedurende de vertoning zullen er geselecteerde nummers van het album voor de allereerste keer te horen zijn, zie je een exclusief optreden van een lied voor de feestdagen en haar absolute klassieker “9TO5”. Het album zal op 17 november uit komen.

Met een carrière van meer dan 50 jaar wordt Parton omschreven als een “country muziek legende” en heeft ze meer dan 100 miljoen albums verkocht wereldwijd. Dit maakt haar één van de meest best-selling vrouwelijke artiesten allertijden.
Ze heeft maar liefst 25 singles gehad die de nummer 1 plek bereikten op de Billboard country music charts, een record voor een vrouwelijke artiest (ze staat gelijk met Reba McEntire). Parton heeft 44 carrière Top 10 country albums, een record voor een artiest, en 110 singles over de laatste 40 jaar uitgebracht.

Dolly Parton deed eerder dit jaar de aankondiging van haar komende album ‘ROCKSTAR’ bij The View. Dit zal haar 49ste studio album zijn en haar allereerste album in het ‘rock’ genre.

Speeltijden & Tickets