Fantastic Beasts – Double Bill ( in 3D)
Categorie: 
3D, Marathon
Release datum
13-11-2018
Speelduur: 
2 uren 15 minuten

Wij vertonen dinsdag 13 november, voor iedereen die niet kan wachten, een Fantastic Beasts marathon!

We beginnen de marathon om 21:30 uur met Fantastic Beasts and Where to Find Them(in 3D) en vervolgens zal dan om 00:01 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald(in 3D) starten.

Zondag 18 november organiseren wij de marathon nog een keer i.c.m. de ontbijtbios. Voor degene die woensdagnacht te laat vinden, kunnen zondagochtend eerst op hun gemak komen ontbijten in onze Quatro Bar om vervolgens de marathon (in 2D) te gaan kijken.

We beginnen dan met Fantastic Beasts deel 1 om 11.30 uuur, Fantastic Beasts deel 2 zal dan rond 14.00 uur starten.

Tickets voor de marathon op 13 nov. kosten €15,50 p.p. (Quatro Card houders krijgen de gebruikelijke korting van €1,50 p.p. –> tot een max. van 4 pers.)
Deze prijs is exclusief 3D-bril!

 

Fantastic Beasts and Where to Find Them:
“Fantastic Beasts and Where to Find Them” begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald:
Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

 

Speeltijden & Tickets