High Tea: The Guernsey Literary Society
Categorie: 
High Tea
Release datum
26-04-2018
Speelduur: 
2 uren 3 minuten
Kijkwijzer:
Regisseur: 
Mike Newell
Acteurs: 
Michiel Huisman, Lily James, Matthew Goode, Jessica Brown Findlay, Penelope Wilton

Geniet op zondag 29 april 2018 samen met vriendinnen, familie of collega’s van een heerlijke High Tea met aansluitend de film The Guernsey Literary Society.

High Tea
Om 14.15 uur zijn jullie van harte welkom voor een heerlijke high tea in onze Quatro Bar! Gezellig aan tafel genieten van zoet en hartig, met de lekkerste theesoorten. Met eventuele allergie- of dieetwensen houdt de keuken graag rekening. Dit kan aangegeven worden bij de reservering.

Tijdens de High Tea kan je onbeperkt gebruik maken van het thee-arrangement. Indien je graag een kopje koffie wenst, is dat uiteraard geen probleem.

The Guernsey Literary Society:
In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog ontvangt de jonge charismatische schrijfster Juliet (Lily James) een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen. Daar ontmoet ze de heerlijk excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potatoe Peel Pie Society, inclusief Dawsey (Michiel Huisman), de ruige en intrigerende boer die haar de brief stuurde. Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd zich ontvouwen, veranderen Juliet’s groeiende liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey haar leven voorgoed.

Datum: zondag 29 april 2018
Aanvang: 14.15 uur (start film om 15.45 uur)
Entree: € 22,50 p.p. (Quatro Card houders  krijgen €1,00 korting)

Reserveren is verplicht! High tea Guernsey

Speeltijden & Tickets