In the Land of Saints and Sinners
Release datum
28-12-2023
Speelduur: 
1 uren 47 minuten
Kijkwijzer:
Regisseur: 
Robert Lorenz
Acteurs: 
Liam Neeson, Ciarán Hinds, Kerry Condon, Jack Gleeson, Desmond Eastwood, Sarah Greene, Colm Meaney, Niamh Cusack, Conor MacNeill

Let op: Voor deze film dien je 16+ te zijn. Bij twijfel wordt er om legitimatie gevraagd. Géén 16 = geen toegang en geen geld terug.

Sommige zonden kunnen niet begraven worden … Topacteur Liam Neeson geeft gestalte aan een beschadigde Ier die in een confrontatie met IRA-terroristen gedwongen wordt zijn verleden prijs te geven. Ierland, jaren zeventig. Terwijl het land in de greep is van politiek geweld, leidt Finbar Murphy (Liam Neeson) – in een poging de zonden uit zijn verleden achter zich te laten – een rustig leven in een afgelegen kustplaatsje. De rust verdwijnt met de komst van een groep IRA-terroristen die zich in het dorp komt schuilhouden na een aanslag. Meegetrokken in een steeds venijniger wordend kat-en-muisspel moet Finbar zijn dorpsgenoten beschermen. Hij loopt dan alleen wel het risico dat zijn geheime identiteit onthuld wordt. Welke prijs is hij bereid te betalen?

Speeltijden & Tickets

Let op: Voor deze film dien je 16+ te zijn. Bij twijfel wordt er om legitimatie gevraagd. Geen 16 = geen toegang en geen geld terug.