Ladies Night: Alles is zoals het zou moeten zijn
Categorie: 
Ladies Night
Release datum
03-08-2020
Speelduur: 
1 uren 48 minuten
Kijkwijzer:
Regisseur: 
Ruud Schuurman
Acteurs: 
Barbara Sloesen, Jan Kooijman, Sanne Langelaar, Bram van der Heijden, Holly Mae Brood, Renee Fokker, Julia Akkermans, Victoria Koblenko, Jelle de Jong, Tom van Landuyt, Meral Polat, Patrick Stoof

🍸 Ladies, jullie mogen weer!! 🍸

Deze keer niet één Ladies Night…. ook geen twee, maar drie avonden Ladies Night!!

Op 3, 4 & 5 augustus a.s.organiseren wij weer onze gezellige Ladies Night met deze keer de nieuwe Nederlandse romcom; Alles is zoals het zou moeten zijn. Uiteraard zijn de Ladies Nights nog steeds helemaal corona proof en zullen wij alle maatregelen naleven. Dit betekend dat er maar een heel beperkt aanbod aan tickets is.

Wil jij onze Ladies Night niet missen?! Koop dan nu meteen je tickets online! Houd er wel rekening mee dat er niet meer dan 2 personen bij elkaar mogen zitten.

Reeds bestelde tickets kunnen niet meer omgewisseld worden voor een andere dag.

De film:
Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris’ prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Speeltijden & Tickets