Ladies Night: Zwaar Verliefd 2
Categorie: 
Ladies Night
Release datum
23-06-2021
Speelduur: 
1 uren 46 minuten
Kijkwijzer:
Regisseur: 
Marc Willard
Acteurs: 
Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Frederik Brom, Soy Kroon, Abbey Hoes, Liza Sips, Jamie Grant, Sarah Chronis, Pim Wessels, Rienus Krul, Christopher Parren

Oooh Yes It’s Ladies Night!!

Het wordt wel weer eens tijd voor een gezellige avond met vriendinnen of familie!

Op woensdag 23 juni a.s.organiseren wij weer onze gezellige Ladies Night met de nieuwe Nederlandse RomCom; Zwaar Verliefd! 2 met o.a. Jim Bakkum en Barbara Sloesen.

Uiteraard zijn de Ladies Nights nog steeds helemaal corona proof en zullen wij alle maatregelen naleven. Dit betekend dat er maar een heel beperkt aanbod aan tickets is.

Wil jij onze Ladies Night niet missen?! Koop dan nu meteen je tickets online!

Maatregelen COVID-19:

Door het corona virus zijn wij genoodzaakt de nodige aanpassingen door te voeren binnen het bekende Ladies Night concept.

  • Wij hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
  • Tickets zijn tot maximaal 4 personen te koop.
  • De hapjes en drankjes zullen voor u klaar staan op de voor u gereserveerde tafel.
  • Hou afstand en blijf thuis bij verkoudheidsklachten.

Door de nog geldende maatregelen die door de overheid bepaald zijn, moeten wij het programma iets aanpassen.Gezien de horeca om 22:00 gesloten moet zijn, zal er rond 21:00 een pauze van +- 45 minuten ingelast worden. In deze pauze krijgt u van ons de hapjes, en het drankje, die u normaal na afloop van de film van ons krijgt.

Film:

In de luchtige feelgoodfilm Zwaar Verliefd! 2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Speeltijden & Tickets