LIVE Penoza: The Final Chapter
Release datum
18-11-2019
Speelduur: 
2 uren 35 minuten

Op maandag 18 november vindt in Pathé Tuschinski de première plaats van Penoza: The Final Chapter. Omdat de makers de enorme schare trouwe fans niet langer willen laten wachten zal de film die avond tegelijkertijd landelijk in première gaan in meerdere bioscopen. Een unieke gelegenheid om de film 10 dagen eerder te zien dan de langverwachte release.

Programma

  • 19:00 uur: Cast op de rode loper voor Tuschinski: Monic Hendrickx, Olga Zuiderhoek, Niels Gomperts, Stijn Taverne, Loek Peters, Raymond Thiry, Maarten Heijmans, regisseur Diederik van Rooijen e.a. Uitgebreide livestream: 2x dome camera’s voor totaalbeelden, 1x met cameraman met handheld + presentatie. De livestream kan zoals gebruikelijk via de mediabox van Gofilex gehaald worden (via Vimeo); hiervoor is een goede internet verbinding nodig.
  • 19:30 uur: Presentator verzorgt persoonlijke boodschap aan publiek met cast ‘geniet van de voorstelling’. Mogelijkheid voor de bioscoop om film te starten; maar we bieden nog een kwartier extra aan wanneer de overige BN’ers de loper opgaan.
  • 19:45 uur: Einde livestream
  • 19:30/19:45: Penoza: The Final Chapter, de film duurt 110 minuten

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Speeltijden & Tickets