Metallica M72 World Tour Live From TX Night One
Categorie: 
Music
Release datum
19-08-2023
Speelduur: 
2 uren 45 minuten
Kijkwijzer:
Acteurs: 
Metallica

Tijdens dit ongekend bijzondere bioscoop evenement zal de band twee avonden optreden met twee compleet verschillende setlists, met nummers uit de meer dan 40-jarige carrière van de groep, van de klassieker Kill ‘Em All uit 1983 tot het langverwachte 72 Seasons uit 2023.

De band zal geen enkel nummer twee keer spelen, waardoor er in totaal meer dan 30 nummers op beide avonden staan. De M72 tour zal een gedurfd nieuw in-the-round podium ontwerp hebben dat de beroemde Metallica Snake Pit verplaatst naar het midden van het podium, zodat de fans een volledig 360 zicht op de show hebben. Met een state-of-the-art multi-camera set-up, heb je het gevoel dat je midden in de actie zit, waar je ook bent in de wereld. Dit evenement bestaat uit twee avonden.

Koop uw tickets voor beide avonden om van de volledige ervaring te genieten. Let op: Het tijdstip van de vertoningen is aangepast aan de lokale tijdzone en wordt live uitgezonden met een vertraging van een half uur.

Tickets kosten €20,00 per avond en kunnen online of aan onze kassa gekocht worden. Deze voorstellingen zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties.

 

Speeltijden & Tickets