Minions – NL
Categorie: 
Kids
Release datum
08-11-2018
Speelduur: 
1 uren 31 minuten

De Grinch presenteert… De Illumination Maand!

De film The Grinch, die vanaf 28 november te zien zal zijn bij Quatro Cinema, is de achtste film van Illumination en Universal Pictures. De hele maand november zie je een aantal van deze toppers terug op het grote doek bij ons: Minions NL 2D, Huisdiergeheimen 2D NL en Sing 2D NL!!

Tickets kosten €6,00 p.p. (Met de Quatro Card €5,00 p.p.)

 

Minions:

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme.

Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos. Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren.

De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill. Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

 

Speeltijden & Tickets