Ocean’s 8
Release datum
21-06-2018
Speelduur: 
2 uren 0 minuten
Regisseur: 
Gary Ross
Acteurs: 
Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Rihanna, James Corden, Richard Armitage

Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen … en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter). Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit. In Ocean’s 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala.

Je kunt met deze film ook je middag of avond compleet maken met een High Wine of een High Beer!

Wat is een High Wine/Beer nou precies…?

Naast onze gezellige Ladies Night organiseren wij ook eens per maand op de woensdag avond een soortgelijke avond, echter zonder een nazit.

Vooraf aan de film serveren wij een kleine wijn proeverij met 3 verschillende wijnen (u kiest uit: rood, wit of rosé) of 3 verschillende speciaal bieren en bijpassende hapjes.

Klinkt hartstikke leuk toch!?

Is een Ladies Night wat te druk voor je of gaat je gewoon liever met je man, broer, neef of vriend(in) een avondje uit, maak er dan een gezellige High Wine/Beer met de film Ocean’s 8.
De film begint om 20.15 uur en u kunt vanaf 18.45 uur terecht voor de proeverij.

Een High Wine/Beer kost €19,50 p.p. en kan net als bij de Ladies Night tot minimaal 3 dagen van te voren gereserveerd te worden. Dit kan via 045-5713030.

Een High Wine/Beer kan ook online gekocht worden.

Speeltijden & Tickets