Ontbijt Bios Avengers Double Bill ( Infinity War en EndGame)
Categorie: 
Marathon
Release datum
28-04-2019
Speelduur: 
2 uren 29 minuten
Kijkwijzer:
Regisseur: 
Anthony en Joe Russo
Acteurs: 
Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Letitia Wright, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, David Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin, Chris Pratt

Kom op zondag 28 april heerlijk ontbijten in onze Quatro Bar & Bistro met aansluitend de marathon van Avengers : EndGame.

Wees er snel bij want vol=vol.

Om 10.30 uur staat er een lekker ontbijtbuffet voor u klaar, om 11.30 uur starten we met Avengers : Infinity War en vervolgens zullen we rond 14.15 uur starten met Avengers : EndGame. Het ontbijtbuffet zal o.a. bestaan uit diverse belegde broodjes, koffie en/of thee, diverse koude dranken, etc.

Beide films worden vertoond in 2D.

Entree incl. ontbijt:
€ 24,50 p.p. in 2D ( Quatro Card houders krijgen de gebruikelijke middag korting).

 

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Speeltijden & Tickets