Swan Lake (Live Ballet)
Categorie: 
Ballet, Klassiek
Release datum
01-04-2020
Speelduur: 
3 uren 0 minuten

Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera en ballet vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Je zit bij Quatro in feite op de eerste rij (spreekwoordelijk) en je hebt het beste zicht. Deze voorstellingen zijn inclusief een welkomstdrankje en een hapje en een drankje in de pauze.

The Swan Lake – Live Ballet
Woensdag 1 april 2020 om 20:15 uur

Het Koninklijk Ballet herleeft voor de eerste keer de recente nieuwe productie van het prachtige klassieke ballet van Tsjaikovski.
Liam Scarlett’s glorieuze productie blijft trouw aan de tekst van Marius Petipa / Lev Ivanov, de aanvullende choreografie van Scarlett en de prachtige ontwerpen van John Macfarlane blazen nieuw leven in wat misschien wel het bekendste en meest geliefde klassieke ballet is.

Synopsis
Prins Siegfried komt tijdens de jacht een zwerm zwanen tegen. Als een van de zwanen verandert in een mooie vrouw, Odette, is hij in vervoering. Maar ze is onder een betovering die haar gevangen houdt, waardoor ze haar menselijke vorm alleen ’s nachts kan herwinnen.

Credits
Choreografie: Liam Scarlett na Marius Petipa en Lev Ivanov
Muziek: Pyotr Il’yich Tchaikovsky

Speeltijden & Tickets