The Cellist / Dances At A Gathering (Live Ballet)
Categorie: 
Ballet, Klassiek
Release datum
25-02-2020
Speelduur: 
3 uren 0 minuten

Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera en ballet vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Je zit  bij Quatro in feite op de eerste rij (spreekwoordelijk) en je hebt het beste zicht. Deze voorstellingen zijn inclusief een welkomstdrankje en een hapje en een drankje in de pauze.

The Cellist / Dances at a Gathering  – Live Ballet (gemengd programma)
Dinsdag 25 februari 2020 om 20:15 uur

The Royal Ballet presenteert de wereldpremière van Cathy Marstons eerste werk voor het hoofdpodium van het Royal Opera House, evenals een reprise van Jerome Robbins’ tijdloze klassieker in pure dans.

The Cellist
De internationaal vermaarde Cathy Marston was voorheen Associate Artist bij het Royal Opera House en choreograaf en artistiek directeur bij Bern Ballett. De inspiratie voor haar eerste werk voor The Royal Ballet op het hoofdpodium van het Royal Opera House haalde ze uit het gedenkwaardige leven en de carrière van celliste Jacqueline du Pré.

Choreografie
Cathy Marston

Muziek
Philip Feeney

Dances at a Gathering
De elegante en elegische klassieker van Jerome Robbins vormt het tweede deel van het programma. Deze oefening in pure dans voor vijf koppels op muziek van Chopin is een innovatief en subtiel meesterwerk.

Choreografie
Jerome Robbins

Muziek
Fryderyk Chopin

Speeltijden & Tickets