The Lion King 2019 OV (Cocktail Night)
Categorie: 
Cocktail Night
Release datum
19-07-2019
Speelduur: 
1 uren 58 minuten
Kijkwijzer:
Regisseur: 
Jon Favreau
Acteurs: 
Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, James Earl Jones, Beyoncé Knowles, Keegan-Michael Key, Alfre Woodard, John Kani, John Oliver, Florence Kasumba, Eric André, JD McCrary, Shahadi Wright Joseph, Beyoncé Knowles-Carter

COCKTAIL NIGHT

EEN GLOEDNIEUWE FILM MET COCKTAILS EN HAPJES

Bij een Cocktail Night ontvang je voorafgaand aan de film een heerlijke Cocktail waar je rustig van kunt genieten. Aansluitend bekijk je een van de nieuwste films. Na afloop van de film ontvang je een tweede Cocktail en worden er bijpassende hapjes geserveerd. Uiteraard zorgen wij ook voor een non-alcoholische cocktail.

LET OP! Er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de Cocktail Night. Wil je er graag bij zijn, koop dan snel je tickets online! Voor deze avond kunnen geen tickets gereserveerd worden!

Tickets bedragen € 18,50,- per stuk (inclusief twee Cocktails en hapjes). *€1,- korting met Quatro Card.

Over de film:
In Disney’s The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien, en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt kan heroveren. De sterrencast bestaat uit Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa. The Lion King maakt gebruik van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen.

Speeltijden & Tickets