Wereldberoemde opera’s en balletten te zien in Quatro Cinema

Ook in het seizoen 2018-2019 nemen we uw weer mee naar het fantastische The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen wij rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. De opera’s en balletten worden vertoond in kristalhelder HD en het geluid komt net als in Londen van alle kanten. U zit in ons theater op de eerste rij bij (spreekwoordelijk) en u heeft het beste zicht. Ook dit jaar zijn alle opera’s vanuit The Royal Opera House voorzien van Nederlandse ondertiteling.

Het is vanaf nu mogelijk om een ‘abonnement’ te nemen op onze opera- en balletvoorstellingen. U kunt dan vooraf aangeven welke voorstellingen u graag wilt bezoeken en betaald dan slechts €20,00 per voorstelling I.P.V. €23,50. Ook hierbij zit een hapje, een drankje en een glaasje prosecco inbegrepen.

Het abonnement is alleen geldig als u kies voor 5 of meer opera- of balletvoorstellingen. Bij minder dan 5 voorstellingen geldt de reguliere prijs van €23,50 per ticket.

Hoe werkt dit?

Het abonnement kan alleen gekocht worden aan de kassa van Quatro Cinema en niet online. U dient vooraf aan te geven welke voorstellingen u graag wilt bezoeken en rekent deze ook in één keer af. Wij printen de tickets van de gekozen voorstellingen voor u uit en u krijgt deze meteen mee naar huis.

Behalve opera en ballet, vertonen we ook regelmatig toneel- en theaterstukken, concerten en musicals.

ROH Billboard seizoen 2018-19
Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland.