ONTDEK ONZE FLAMMKUCHEN

Onze flammkuchen zijn dagelijks verkrijgbaar en worden bereid met verse ingrediënten. Je kunt ze allemaal een keer proberen maar je kunt er ook een proeverijtje van maken!

Kies 3 kleine Flammkuchen voor € 17,75 p.p.*

Of combineer het met een filmticket voor slechts € 25,00 p.p. (Ticket inclusief proeverij*)

  • Toeslag van 1 euro bij een 3D voorstelling
  • Je kunt je tickets voor de voorstelling ook in de Quatro Bar & Bistro kopen

 

Neem ze mee naar huis.

Je kan onze Flammkuchen ook op bestelling af komen halen en ze gewoon thuis opeten! Je kan kiezen om ze af te laten bakken, als je dichtbij woont, woon je wat verder weg dan moet je dit aangeven, dan bakken wij de Flammkuchen lichtjes af en moet jij ze thuis afbakken in de oven.

Reserveren kan door te bellen of een App te sturen naar 06-27293960.

*pincho’s en proeverijen kunnen niet worden afgehaald.

Proeverij Quatro Bar

Zoals jullie waarschijnlijk al weten is onze Bar & Bistro tot nader bericht gesloten.
Onze heerlijke flammkuchen zijn nog steeds dagelijks af te halen. Bestellen kan van 16:00 uur tot 19:30 uur, afhalen tot 20:00 uur.

Blader door de menukaart hier onder, bel of stuur ons een appje met u bestelling naar : 06-27293960

*pincho’s en proeverijen kunnen niet worden afgehaald.

Over onze flammkuchen

Op de boederij in het franse gedeelte van de Elzas werd 100 jaar geleden in de eigen oven het brood gebakken. Om de hitte van de brandende oven te testen, werd er een stuk deeg uitgerold en in de nog nabrandende oven gebakken. Op een dag kwam men op het idee het uitgerolde deeg met Creme Fraiche, uien en spek te beleggen.

Een nieuwe delicatesse was geboren DER FLAMMKUCHEN.

Vandaag de dag is het nog steeds een Elzasser traditie, de flammkuchen in goed gezelschap gezamenlijk te genieten. Onze kleine flammkuchen worden in 8 tot 10 stukken verdeeld en op een houten plank geserveerd. Onze grote flammkuchen worden in 20 tot 24 stukken verdeeld. Ieder aan tafel vouwt zijn of haar eigen stuk tussen de vingers en geniet uit de hand. Bon Appetit!