BIJ QUATRO CINEMA ZIT JE GOED!

Geleenstraat 9 | 6411 HP | Heerlen | Info & reserveringen: 045 – 571 3030

Bij Quatro Cinema komt u niet alleen voor de film, maar ook voor een complete avond uit.

Wij zijn namelijk zoveel meer dan alleen een bioscoop. U kunt bij ons bijvoorbeeld na afloop van de film, onder het genot van een drankje, heerlijk napraten over de film in onze prachtige Bar & Bistro op de 1e etage.

U kunt een film combineren met een proeverij van 3 overheerlijke Flammkuchen naar keuze van onze menukaart. Wij hebben meer dan 35 op onze menukaart staan. Blader alvast door onze menukaart en reserveer direct door te bellen naar 045-571 3030!

Feestjes! Borrels! Bedrijfsuitjes! Alles is mogelijk bij ons.

Wij kunnen de opties met u bespreken en samen het perfecte uitje voor u samenstellen. Combineer een film met een Flammkuchen buffet, of bijvoorbeeld een lunch met heerlijke vers belegde broodjes. Van alles is mogelijk, bel voor meer informatie naar 045-571 3030 of stuur een e-mail naar [email protected].

QCLunch2

Wij hebben een kortingskaart met hoge kortingen, voor een spotprijs!

Klik hier voor meer informatie over onze kortingskaart.

 

Verjaardagen!

Natuurlijk denken wij ook aan de verjaardagen van jong tot oud!

Voor de kinderen hebben wij een aantal verjaardags arrangementen bedacht. Zo kunt u kiezen tussen het Shrek arrangement, het Minion arrangement en het Olaf arrangement! Nieuwsgierig naar wat deze arrangementen inhouden? Klik dan hier voor de volledige informatie.

Bent u nou geen kind meer… Dan is het nog mogelijk om uw verjaardag bij Quatro Cinema te vieren! Ga voor een heerlijk buffet met de lekkerste Flammkuchen, exclusief of inclusief drank! Combineer het met een film, of maak er een complete avond uit van, bel voor meer informatie met 045-571 3030, of stuur een e-mail naar [email protected] .

HTea4
QC1

De oude H5 is niet meer….

 

Quatro Cinema is volledig omgetoverd naar een compleet nieuwe belevenis. Wij hebben niet gekozen voor zoveel mogelijk stoelen, maar voor het beste comfort. Heerlijke stoelen met een overvloed aan beenruimte. De twee oude kleine zalen (zaal 4 & 5) zijn samengesmolten tot één grotere zaal. De gehele projectietechniek is vernieuwd, het geluid en de akoestiek van de zalen zijn verbeterd en de zalen zijn omgetoverd tot prachtige, gezellige en sfeervolle zalen. Kom snel zelf eens een keer kijken!

In 2015 hebben wij op onze 1ste verdieping een Bar geopend, de Quatro Bar.

Door de snelle uitbreidingen aan onze menukaart en onze drankkaart, is de Quatro Bar in 2017 omgedoopt naar de Quatro Bar & Bistro. Wij maken de heerlijkste Flammkuchen hartstikke vers voor u klaar, combineer tussen 3 kleine, of ga toch voor een grote.

Onze Bar & Bistro is ook zonder filmticket te bezoeken.

 

 

Specials

Wij proberen in onze Bar & Bistro zoveel mogelijk specials te bedenken en deze te combineren met de nieuwste blockbusters! Zo heeft onze kok een Flintstoneburger en een Jurassicburger bedacht. Klik hier om alle specials te bekijken! Ook proberen we voor alle mensen iets speciaals te organiseren. Zo organiseren wij regelmatig Ladies Nights, High Wine’s, High Tea’s en High Beer’s!

Ladies Night : Hoe beeld u zich een gezellige vrouwenavond in… Met uw vriendinnen natuurlijk, een leuke film, een lekker drankje voorafgaand van de film en natuurlijk gezellig napraten over de film, onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes, vers en zelfgemaakt vanuit onze Bar & Bistro.

High Wine : Een leuke vrouwenfilm, of een prachtige FilmArt film, 3 verschillende wijnen onder het genot van heerlijke, bijpassende, zelfgemaakte verse hapjes.

High Tea : Onbeperkt thee, koffie of jus d’orange, onder het genot van sandwiches en zoete versnaperingen. Ook dit is weer gecombineerd met de leukste, nieuwste, bijpassende films.

High Beer : Een spannende actie film, een komische film, of gewoon een van de nieuwste blockbusters. Voorafgaand van de film 3 overheerlijke speciaal bieren . Ook deze zijn weer gecombineerd met bijpassende hapjes en snacks.

Quatro Cinema vertoont meer dan alleen het blockbuster geweld.

FilmArt, Opera’s en Ballet, AIC, Cinema Francaise, EOS, concerten en de Kleuter Bios.

FilmArt zijn de films met een onderliggende toon. Prachtige films met een echte inhoud.

Opera’s en Balletten zijn natuurlijk de mooiste opera’s en balletten live vanuit The Royal Opera House in Londen. Een prachtige ervaring op het grote doek, het voelt bijna alsof je er zelf bij bent…

AIC en EOS zijn de kunstzinnige films. Prachtige documentaires over de kunstwerken van Vincent van Gogh en andere schilders.

Cinema Francaise is een scala aan door ons geselecteerde, Franse films. Franse films zijn hele goede films, ze zijn bij ons wel Nederlands ondertiteld natuurlijk.

Wij vertonen ook regelmatig prachtige concerten en muziekvoorstellingen. Van André Rieu tot Rammstein, ze komen allemaal wel een keertje langs. Voor elke muziekliefhebber wat.

De Kleuter Bios is een speciaal georganiseerde dag voor de aller kleinsten. Een leuke film geschikt voor alle leeftijden, het geluid wat zachter dan normaal, de lichten gedimd tijdens de film, een lekker glaasje Ranja en leuke activiteiten. Dit alles om de jongste van de jongste voor de eerste keer kennis te laten maken met een bioscoopervaring.

Het Romeinse kwartier.

Nadat wij van binnen een metamorfose hebben ondergaan is nu ook de buitenkant aangepakt. Het wereldberoemde grafitti-kunstenaars duo PichiAvo zijn een aantal dagen druk bezig geweest en hebben de voorgevel van Quatro Cinema en daarmee ook de binnenstad van Heerlen een stukje mooier gemaakt. De gelaagdheid van het kunstwerk is op zijn zachts indrukwekkend te noemen. Het was even slikken toen de eerste onderlaag werd aangebracht (knalroze), maar al snel bleek dat de artiesten precies wisten waar ze mee bezig waren en met elk uur dat verstreek werd de mural indrukwekkender. Quatro Cinema is vanaf nu de entree van het Romeinse kwartier in Heerlen.

Kom de Mural een keer bekijken, want in het echt is hij nog veel mooier!

Parkeerservice

Ook wij weten dat het parkeren in Heerlen helaas niet altijd even makkelijk en goedkoop is.

Toch proberen wij om het zo veilig en goedkoop mogelijk te maken. Wij hebben namelijk een samenwerking met QPark Raadhuis en QPark Putgraaf.
Voor de Raadhuis betaald u €4,15 voor de eerste 3 uur parkeren, dit is ongeveer 45% korting op het normale tarief.
Voor de Putgraaf betaald u €4,00 voor de eerste 3 uur parkeren, dit is ongeveer 45% korting op het normale tarief.

Zo kun je de auto toch veilig en dichtbij in een van de parkeergarages zetten, tegen een gereduceerd tarief!

Klik hier voor een volledig overzicht van onze parkeerservice.

 

 

*Parkeerkorting is alleen geldig bij aankoop van een filmticket.

QPark Raadhuis

QPark Putgraaf