BIJ QUATRO CINEMA ZIT JE GOED!

Geleenstraat 9 | 6411 HP | Heerlen Info & reserveringen: 045 – 571 3030

Wat is er nu leuker dan een avondje uit met vrienden of familie? Bij Quatro Cinema zorgen wij voor een compleet avondje uit. Begin de avond met een hapje & drankje in onze Quatro Bar & eindig de avond met een film naar keuze! Geen overvolle, grote bioscoop maar een kleine, gezellige, sfeervolle uitgaansgelegenheid! Ervaar het zelf!

Bij Quatro Cinema werken wij met alle facetten aan een optimale filmbeleving. In een sfeervolle, gezellige omgeving wordt iedereen een unieke beleving geboden; van een gastvrij ontvangst naar heerlijke flammkuchen in onze Quatro Bar, de meest comfortabele stoelen, het mooiste beeld en het fijnste geluid.

Quatro Bar
In oktober 2015 is Quatro Cinema uitgebreid met een gezellige, sfeervolle horeca ruimte: de Quatro Bar. Hier ben je vooraf of na je filmbezoek van harte welkom voor een drankje en/of een hapje.

  • Een geheel nieuw exterieur en interieur in de foyers en in de zalen.
  • Nieuwe, comfortabele stoelen met veel beenruimte.
  • Een geheel nieuwe, grotere zaal op de plek van de vroegere, kleine zalen 4 en 5.
  • Nieuwe projectietechniek, nieuwe filmdoeken, nieuw geluid.
  • Vernieuwd 3D systeem, geschikt voor je eigen, universele 3D brillen.

De Quatro Card

Quatro Cinema werkt met een kortingspas, waar je altijd het meeste voordeel mee hebt.

Klik hier om je Quatro Card te bestellen

Reserveringen en kaartverkoop

Reserveren: bel tijdens openingsuren naar 045 – 571 3030.

Parkeren

Je vindt Quatro Cinema op de hoek Geleenstraat – Dr. Poelsstraat. Parkeren dichtbij Quatro Cinema kan onder andere in de Q-Park garage aan de Putgraaf. Wil je parkeren met korting? Dat kan bij Q-Park garages Raadhuisparking (aan de Geleenstraat) en bij de Putgraaf Parking.Kortingskaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa van Quatro op vertoon van je filmticket.

Klik hier voor een volledig overzicht van de parkeermogelijkheden.