High Tea!

Geniet iedere 2e dinsdag van de maand samen met vriendinnen, familie of collega’s van een heerlijke High Tea met aansluitend een filmbezoek.
Wilt u nou wel een High Tea, dan mag u zelf een film uitzoeken, of wilt u helemaal geen film maar wel een High Tea? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Op www.quatrocinema.nl vindt u alle speeltijden van de films. U moet dan met reserveren bij ons aangeven welke film u liever wilt kijken.

Kaartjes zijn te reserveren via 045-5713030. Reserveren is verplicht.

Geniet op zondag 13, dinsdag 15 of woensdag 16 september a.s. samen met vriendinnen, familie of collega’s van een heerlijke High Tea met aansluitend de film Love Sarah.

Wilt u wel een High Tea, maar dan liever met een andere film? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Op www.quatrocinema.nl vindt u alle speeltijden van de films. U moet dan alleen met reserveren bij ons aangeven welke film u liever wilt kijken.

Het is ook mogelijk om alleen een High Tea te doen, dus zonder film. Dit kost €18,50 p.p. en is uitsluitend telefonisch te reserveren.

Uiteraard is onze High Tea helemaal corona proof en zullen wij alle maatregelen naleven. Dit betekend dat er maar een heel beperkt aanbod aan tickets is.

Wil jij onze High Tea niet missen?! Koop dan nu meteen je tickets online! Houd er wel rekening mee dat er niet meer dan 2 personen bij elkaar mogen zitten.
Reserveren is ook mogelijk via 045-5713030. Kaartjes zijn uiterlijk tot woensdag 9 september te reserveren.

Reeds bestelde tickets kunnen niet meer omgewisseld worden voor een andere dag.

Het programma:
Zondag 13-9  Om 14.00 uur start film Love Sarah, na afloop (+- 15.45 uur) High Tea
Dinsdag 15-9 Om 13.00 uur start film Love Sarah, na afloop (+- 14.45 uur) High Tea
Woensdag 16-9 Vanaf 14.00 uur wordt u verwacht voor de High Tea, om 16.00 uur start de film Love Sarah

Op dit moment zijn er geen voorstellingen gepland.