INFORMATIE EN ENTERTAINMENT

Quatro Cinema is een uitstekende locatie voor zakelijke bijeenkomsten van klein tot iets groter, zoals congressen, symposia,workshops, vergaderingen, productpresentaties, seminars en lezingen. Ook een zakelijke receptie of een bedrijfsfeest, in combinatie met een film en/of presentatie, kunnen wij voor je verzorgen.
Laat je de zaken liever even achter je, en wens je een ontspannende ochtend, middag of avond met je medewerkers of personeelsvereniging? Ook dan ben je bij Quatro Cinema aan het juiste adres.

 

CENTRAAL IN ‘T GEZELLIGE STADSHART, NABIJ PARKING EN OPENBAAR VERVOER.

Het maakt niet uit of je met de auto komt, met openbaar vervoer of sportief op de fiets of te voet, Quatro Cinema ligt voor iedereen centraal en is uitstekend bereikbaar.
Het centraal station en het busstation bevinden zich op loopafstand, evenals diverse parkeergarages met een capaciteit van ca. 1000 plaatsen, waar je niet alleen overdekt en bewaakt, maar ook nog eens met  korting kunt parkeren. Ook bevindt je je bij Quatro Cinema midden in het gezellige stadscentrum, met winkels, restaurants, hotels en uitgaansgelegenheden.
Klik hier voor meer informatie over de parkeergelegenheden.

 

ONZE LOCATIE

Quatro Cinema (voorheen H5, Geleenstraat 9) heeft vanaf 01-10-2015 ook bar faciliteit, we bieden een viertal prachtige zalen, die in 2013 volledig zijn vernieuwd, waarbij luxe, comfort en sfeer de sleutelwoorden waren. Ideaal voor bijvoorbeeld filmvoorstellingen voor een bedrijf of personeelsvereniging, ook wanneer je twee of meer films wilt combineren.
Klik hier voor een impressie van de zalen bij de vernieuwde Quatro Cinema.

De zalen kunnen per dagdeel worden gehuurd. In overleg is mogelijk ook ’s avonds een zaal te huren, maar hiervoor gelden avondtarieven.
Ook bestaat de mogelijkheid om je presentaties te projecteren op het grote doek.

 

EEN GEZELLIG PERSONEELSUITJE

Quatro Cinema kiest er niet voor om je een standaard “pakket” voor een standaard prijs te bieden. In plaats van je te vertellen hoe je het uitje moet inrichten, luisteren we veel liever naar jou eigen, persoonlijke wensen. In goed overleg zorgen wij voor een gezellige middag of avond. Er zijn allerlei arrangementen mogelijk, bijvoorbeeld met consumpties of hapjes. Gezellig borrelen na de film, een leuke Sinterklaasmiddag met de kinderen of een smakelijke lunch of diner, al dan niet met beschikbaarheid van ons vriendelijke en servicegerichte personeel. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd.

 

ADVERTEREN OP ONZE ENTREETICKETS

Elke bezoeker van Quatro Cinema ontvangt een entreeticket. De volledige achterzijde van deze tickets is beschikbaar voor reclameuitingen, in zwartwit, met een steunkleur, of in full color. Promoot je producten, diensten of website. Werk met QR-codes of koppel kortingsacties aan het inleveren van het ticket bij je bedrijf. De mogelijkheden zijn net zo breed als het bereik: bezoekers van alle leeftijden en alle bevolkingsgroepen krijgen je advertentie, logo en slogan fysiek in handen. De kosten zijn bovendien lager dan je zou denken!
Interesse? Mail naar [email protected]

Voor meer informatie of (zakelijke) reserveringen kun je als volgt contact opnemen:

Telefoon: 045 – 571 3030
E-mail: [email protected]

 

ADVERTEREN IN QUATRO Cinema

Wil je ook schitteren op het witte doek? Dat kan! Quatro Cinema vertoont voorafgaand aan elke film reclame van ondernemers uit de regio. Je reclame is minimaal acht seconden per voorstelling zichtbaar op het grote filmdoek, vaak ook meerdere keren. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs ten opzichte van andere adverteervormen. Hierdoor zien jaarlijks tienduizenden bezoekers je reclame.

Heb je interesse om je bedrijf of product te promoten? Neem dan contact op met: [email protected] of (024) 6413379.

Voor meer informatie kun je terecht op www.cinefox.nl.