Ladies Night bij Quatro Cinema

Hoe beeld u zich een gezellige vrouwenavond in… Met uw vriendinnen natuurlijk, een leuke film, een lekker drankje voorafgaand van de film en natuurlijk gezellig napraten over de film, onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes, vers en zelfgemaakt vanuit onze Bar & Bistro.

Onze parkeerservice

Wij bieden u 45% korting voor de eerste 3 uur parkeren. Dit is geldig bij QPark Raadhuis en QPark Putgraaf. Beide parkeergarages liggen op nog geen 3 minuten lopen van onze bioscoop. Klik hier voor meer info over onze parkeerservice of vraag voor meer informatie aan de kassa.

Het programma van deze avond

 • 19.15 uur : ontvangst met een welkomstdrankje.
 • 20.00 uur : aanvang film
 • 22.00 uur : nazit met een drankje naar keuze en diverse hapjes, welke voor u klaar zullen staan op een voor u gereserveerde tafel.*

 

Maatregelen COVID-19:
Door het corona virus zijn wij genoodzaakt de nodige aanpassingen door te voeren binnen het bekende Ladies Night concept.

 • Wij hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 • Tickets zijn tot maximaal 4 personen te koop.
 • De hapjes en drankjes zullen voor u klaar staan op de voor u gereserveerde tafel.
 • Hou afstand en blijf thuis bij verkoudheidsklachten.

*- Door de nieuwe maatregelen die door de overheid bepaald zijn, moeten wij het programma iets aanpassen. Er rond 21:00 een pauze van +- 45 minuten ingelast worden. In deze pauze krijgt u van ons de hapjes, en het drankje, die u normaal na afloop van de film van ons krijgt.

Tickets en Prijzen

Tickets zijn te koop aan de kassa of online via deze website. Tickets zijn aan de kassa alleen als voorverkoop te verkrijgen, op de avond zelf worden er geen tickets verkocht.

Kaarten kunnen gereserveerd worden, echter dienen ze de zondag vooraf aan de Ladies Night afgehaald te zijn. Zijn ze niet afgehaald, worden ze uit het systeem verwijderd.
I.V.M. de inkoop is de laatste dag van verkoop van de kaarten op de zondag vooraf aan de Ladies Night.
Koop je kaarten online en je kunt ze op de avond zelf afhalen. Je hebt ze tenslotte reeds betaald.

 • Prijs Regulier: € 17,50*

(Quatro Card houders ontvangen ook de korting van € 1,50, dus slechts € 16,00)

Gekochte kaarten worden bij eventuele verhindering niet geretourneerd.

 • Categorie:
  Ladies Night
  Release datum
  13-10-2021
  Speelduur:
  1 uren 35 minuten
  Regisseur:
  Appie Boudellah, Aram van de Rest
  Acteurs:
  Yolanthe Cabau, Abbey Hoes, Jim Bakkum, Soy Kroon, Freek Bartels, Selma Omari, Hajo Bruins, Hassan Slaby, Melissa Drost, Edwin Jonker