Ladies Night bij Quatro Cinema

Hoe beeld u zich een gezellige vrouwenavond in… Met uw vriendinnen natuurlijk, een leuke film, een lekker drankje voorafgaand van de film en natuurlijk gezellig napraten over de film, onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes, vers en zelfgemaakt vanuit onze Bar & Bistro.

Onze parkeerservice

Wij bieden u ±45% korting voor de eerste 3 uur parkeren. Dit is geldig bij QPark Raadhuis en QPark Putgraaf. Beide parkeergarages liggen op nog geen 3 minuten lopen van onze bioscoop. Klik hier voor meer info over onze parkeerservice of vraag voor meer informatie aan de kassa.

Het programma van deze avond

 • 19.15 uur : ontvangst met een welkomstdrankje.
 • 20.00 uur : aanvang film
 • 22.00 uur : nazit met een drankje naar keuze en diverse hapjes, welke voor u klaar zullen staan op een voor u gereserveerde tafel.*

Aanpassingen omtrend de corona maatregelen

 • Alle bezoekers moeten bij de entree een coronatoegangspas tonen. Dit kunt u krijgen via een test voor toegang, of een vaccinatiebewijs. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar : https://www.quatrocinema.nl/corona-richtlijnen/.
 • Wij hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 • De hapjes en drankjes zullen voor u klaar staan op de voor u gereserveerde tafel.
 • Hou afstand en blijf thuis bij verkoudheidsklachten.

Tickets en Prijzen

Tickets zijn te koop aan de kassa of online via deze website. Tickets zijn aan de kassa alleen als voorverkoop te verkrijgen, op de avond zelf worden er geen tickets verkocht.

Kaarten kunnen gereserveerd worden, echter dienen ze de zondag vooraf aan de Ladies Night afgehaald te zijn. Zijn ze niet afgehaald, worden ze uit het systeem verwijderd.
I.V.M. de inkoop is de laatste dag van verkoop van de kaarten op de zondag vooraf aan de Ladies Night.
Koop je kaarten online en je kunt ze op de avond zelf afhalen. Je hebt ze tenslotte reeds betaald.

 • Prijs Regulier: € 17,50*

(Quatro Card houders ontvangen ook de korting van € 1,50, dus slechts € 16,00)

Gekochte kaarten worden bij eventuele verhindering niet geretourneerd.

 • Categorie:
  Ladies Night
  Release datum
  14-09-2022
  Speelduur:
  1 uren 51 minuten
  Regisseur:
  Anne de Clercq
  Acteurs:
  Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Elise Schaap, Brent Schoemaker, Niek Schoemaker, Anneke Blok, Dick van den Toorn, Noortje Herlaar, Eva Laurenssen, Roos Dickmann